Links

Links2017-08-15T12:36:17+01:00

www.jeugddorpdeglind.nl
Vanaf zomer 2016 ben ik bestuurder bij Stichting Jeugddorp De Glind. Stichting Jeugddorp De Glind ontwikkelt een nieuwe zorgbenadering voor jeugdigen die niet meer thuis kunnen wonen en voor maatwerkvragen uit de regio.

www.gezinshuis.com
Deze organisatie heb ik in 2006 opgestart. Inmiddels zijn er via Gezinshuis.com meer dan 100 franchise-gezinshuizen in Nederland.  Klik voor een overzicht van al deze gezinshuizen >

www.rudolphstichting.nl
De Rudolphstichting helpt kansrijke initiatieven in de zorg voor jeugd waar te maken. Zij hebben ook geholpen met het bouwen van Gezinshuis.com, en dragen daar nog steeds hun stenen aan bij!

 www.glind.nl
Een website met allerlei informatie, nieuws en weetjes over Jeugddorp De Glind, bijgehouden door bewoners en betrokkenen.

www.inhuisplaatsen.nu
10.000 kinderen en jongeren die nu in instellingen wonen, terugplaatsen in gezinsvormen; het liefst terug naar huis en als dat niet kan naar pleeggezinnen. Als dat ook niet kan, plaatsen in gezinshuizen. 10.000 kinderen in 10 jaar; een ambitieuze doelstelling!

www.vonk.pro
Bureau Vonk heeft in samenwerking met Gezinshuis.com een uniek competentieprofiel ontwikkeld voor gezinshuisouders. We selecteren gezinshuisouders o.a. door gebruik te maken van een competentieanalyse.

www.dejeugdzorgwerker.nl
Deze site is verbonden met het (werk-)boek ‘De Jeugdzorgwerker (Zeven onmisbare vermogens en hoe die te versterken)’ van Peter Vonk en gaat in op de vraag “Maar wie hebben we nu eigenlijk nodig om hulp, zorg en bescherming te bieden?”

www.adjustintime.nl
Ad van der Hulst, eigenaar van adjustintime, is één van mijn dienstverlenende partners. Hij heeft erg geholpen bij de start van Gezinshuis.com en ondersteunt nog steeds.

www.beenstobasic.nl
Bij de opstart heeft Gezinshuis.com samen met Klaas Beens een toekomstgerichte business case voor gezinshuizen opgesteld, waar we tot op de dag van vandaag profijt van hebben.

www.partnershipfoundation.nl
Ferd van Koolwijk startte ongeveer 10 jaar geleden een project voor straatkinderen in India.
Zijn werkwijze is innovatief en voortvarend.

www.lifehacking.nl
Een ander voorbeeld van slim werken is timemanagement; op lifehacking.nl zijn goed bruikbare tips te vinden.

www.symbaloo.nl
Slim werken, daar heb ik graag oog voor. Symbaloo is een van die handige websites, waar je je eigen kaartenbak aan websites kan etaleren.